ACR Klimatechniek

Contact

Tijdig onderhoud voor optimale werking

Onderhoud of herstellingen van alle merken

Elke cv installatie, werkend op gas of mazout, heeft verplicht een onderhoudsbeurt nodig. Voor een mazout installatie is dit jaarlijks, voor een gasinstallatie is dit een 2jaarlijks onderhoud. Er wordt een onderhoudsattest afgeleverd bij elke onderhoudsbeurt. Ook voor herstellingen aan uw verwarmingsinstallatie kan u bij ons terecht.

Herstellingen aan uw sanitaire installatie

Een goede werking van uw sanitaire installatie is een must voor uw comfort. Niets zo vervelend als een lekkende kraan of een slecht werkende boiler. Daarom is elk defect of probleem aan uw sanitaire installatie iets wat wij graag voor u onder handen nemen.

Onderhoud van uw ventilatie installatie

Voor een ventilatie installatie kunnen wij enkel de filters vervangen. Het onderhoud/desinfecteren van de kanalen laat u best uitvoeren door een gespecialiseerde firma.

Onderhoud en herstellingen van uw airco installatie

Ook voor het onderhoud van uw airco installatie staan wij steeds paraat. Het reinigen van de binnen- en buitentoestellen, eventueel het vervangen van de filters en een lek controle staan garant voor een optimale werking van uw installatie.

24/24 service

Als klant laten wij u niet graag in de kou staan. Daarom biedt ACR Klimatechniek te Nieuwerkerken een permanentiedienst aan waar u 24 op 7 terecht kan voor dringende herstellingen en defecten.

Clikc+