ACR Klimatechniek

Contact

Krak in hun vak!

Ervaren loodgieters en CV specialisten ACR Klimatechniek te Nieuwerkerken

In 2007 richtte ik, Richard Ryckx, en mijn echtgenote Els ACR Klimatechniek op, en maakten ondertussen van ons bedrijf een vaste waarde in de streek. Momenteel hebben wij een 10-tal personen voltijds aan het werk die zich dagelijks inzetten om u een goede service en kwaliteit te kunnen bieden. Service en kwaliteit is iets wat bij ACR Klimatechniek hoog aangeschreven staat. Samen met onze loodgieters zijn actief op het gebied van centrale verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning, onderhoud en herstellingen en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Centrale verwarming

Voor het verwarmen van uw woning, kantoorgebouw of bedrijfshal bieden wij oplossingen voor zowel nieuwbouw als de renovatiemarkt. Ook het vernieuwen van een bestaande verwarmingsinstallatie naar een zuinigere of milieuvriendelijkere oplossing kent voor ons geen geheimen.

Sanitair

Problemen met uw leidingen, een nieuwe installatie of badkamer nodig, of heeft u een andere woning gekocht waar de sanitaire installatie dringend onder handen genomen moet worden? Vertrouw daarvoor op onze loodgieters! Wij bieden voor elke vraag een passend antwoord met aandacht voor uw wensen en op maat van uw budget.

Ventilatie

Een ventilatie installatie in nieuwbouw woningen is al enkele jaren een verplichting, maar ook voor grote renovatieprojecten dient er hier rekening mee te worden gehouden. Wij, ACR Klimatechniek, bieden voor elk project een oplossing die voldoet aan de huidige normen en wetgeving.

Airconditioning

Een koele bries in uw woning of kantoorruimte terwijl de zon blaren schijnt? Of lekker warm tijdens de koude wintermaanden? Een airconditioning kan beide wensen vervullen. Ideaal dus: 2 functies in 1 systeem.

Onderhoud en herstellingen

Wacht niet tot uw verwarming defect is maar contacteer ons voor het regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie. Indien er zich toch een panne of defect voordoet, helpen wij u ook graag verder.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte!

Clikc+