ACR Klimatechniek

Contact

Verwarming, omdat in de kou zitten nu eenmaal niet prettig is

Verschillende mogelijkheden voor uw centrale verwarming

Niets zo makkelijk als centrale verwarming in uw woning. Met een draai aan de knop krijgt u vrijwel meteen de gewenste temperatuur in elke kamer. Een mogelijke oplossing hiervoor is een condenserende verwarmingsketel op gas of mazout, maar ook een warmtepomp kent tegenwoordig meer en meer zijn plaats bij nieuwbouwprojecten en totaal renovaties van bestaande woningen. Voor grote bedrijven of specifieke toepassingen behoort een biomassa installatie ook tot één van de mogelijke oplossingen.

Welke merken?

Ieder installatiebedrijf werkt met materialen waar zij 100% achterstaan, bij ons is dit dus ook niet anders. Daarom werken wij graag samen met Weishaupt als ketelfabrikant. Niet meteen de meest gekende maar wel de meest kwaliteitsvolle speler op de markt. Het feit dat zij niet zo gekend zijn bij het grote publiek heeft te maken met hun bedrijfspolitiek. In plaats van gebruik te maken van reclame en marketing, investeren zij liever in ontwikkeling en research om u als eindklant een top product af te leveren met het hoogste rendement en de grootste levensduur. Indien gewenst kunnen wij ook andere merken aanbieden en installeren. Maar kiest u voor kwaliteit? Kies dan voor Weishaupt en ACR Klimatechniek te Nieuwerkerken!

Voor warmtepompen zijn wij vooral actief met merken als Mitsubishi en Danfoss. Hun jarenlange kennis en ervaring maakt hun tot een van de grootste spelers op gebied van warmtepompen.

Elke installatie, nieuwbouw of renovatie, kan gecombineerd worden met een afgiftesysteem naar uw keuze. Radiatoren, vloer- en/of muurverwarming, of een combinatie van beide, alles is mogelijk!

Heeft uw verwarmingsinstallatie een upgrade nodig?

Het vervangen van uw bestaande ketel, het optimaliseren van uw huidige centrale verwarmingsinstallatie, een omschakeling van uw bestaande mazoutinstallatie naar een condenserende gasketel of warmtepomp? ACR Klimatechniek te Nieuwerkerken maakt voor elk project een gepaste totaal aanbieding.

U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte of advies.

Clikc+