ACR Klimatechniek

Contact

Lekker fris, ook tijdens de heetste zomers

Veelzijdige airconditioning 

Houdt u het hoofd graag koel tijdens de warme zomermaanden? Dan is een airco installatie de oplossing. Wij hebben ervaring met zowel kleinere installaties voor particulieren maar ook met grotere installaties voor kantoor of winkelruimtes weten wij wel raad.

Door de veelzijdigheid van een airco installatie zijn er altijd wel passende oplossingen voor elke situatie. Er is een grote verscheidenheid in de binnen toestellen naar model en design, zo is er voor ieder wat wils.

Onze vaste huismerken, Daikin en Mitsubishi, zijn zeer gekende spelers op de airconditioning markt en staan net zoals ACR Klimatechniek te Nieuwerkerken garant voor hun hoge kwaliteit.

Verwarmen en koelen

Klimatechniek beschikt over diverse airconditioning systemen te Nieuwerkerken die zowel kunnen zorgen voor koeling als verwarming. Ideaal dus: twee functies in één systeem! Deze systemen werken optimaal en zijn energiezuinig.

Bijkomend kan er met een airco installatie ook verwarmd worden. Dit is een leuke meerwaarde als bijverwarming in een particuliere woning in de tussen seizoenen. Op deze manier moet niet dadelijk de verwarmingsinstallatie aangesproken worden.

Voor een winkel of kantoorruimte kunnen deze toestellen ook dienst doen als hoofdverwarming. Hierbij wordt het aanschaffen van een bijkomende verwarmingsinstallatie overbodig.

Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende info of een vrijblijvende offerte, we helpen u graag verder.

Clikc+